Hem Naverstam´s Blog New

  

      

 

Naverstam Web Art Gallery

 

 

 

 

 

                             Bosse                            

 

 

The Mansion

Robert N

 

 

 

Who the Hell is he?

 

 

 

Red bloke 

 

Gammal gaggig gubbe,   Robert Naverstam 2012

 

Det kommer fram en gammal man, han skakar betänkligt på benen, sedan gå han långsamt in på scenen, stödd av en käpp.

 

Hello, jag är från irland, (uttalas irrland) jag hittar inte hem. De säger att jag är lite senil, men annars är det ok, tror jag, för jag kom inte ihåg, vad, hur? Vad har jag sagt? Har ni något tips om det? Jag är från irland, igår, idag, jag vet inte.

 

Hello, jag är från irland, var är jag någonstans? Jo jag var från irland, igår. Sedan hittade jag inte hem, tror jag. Vad pratade vi om?

Gammal gaggig gubbe 1

 

 

 

 

 

 

 

Du är min gud

Du är vacker som en gud, du är min gud. Du är vacker som en gud, Kvinna du är min gud, Du är min gud! Jag är man, du är kvinna, du är min gud. Du är vacker som en gud, du är min gud. Du är min gud, du är min gud. Kvinna, du är min gud, kvinna. Du rör dig som en gud, du är min gud, du rör dig som en gud.

 

Kvinna, du är min gud, kvinna, du är min gud. Jag bränner mig på dig, du är min gud. Jag  bränner mig på dig, du är min gud. Du är min gud. Du rör dig som en hjort eller katt, du är min gud. Jag bränner mig på dig, du dansar genom evigheten. Kanske har du, ett litet sexmissbruk, men det har inte drabbat mig.

1 tredjedel av texten!